Blog

Hei alle sammen 
Det har vært en fin vinter i år og nå er vi mot våren 2023. Jeg føler og håper nå at vi kan prøve og samle folk for ny runde med indisk matkurs. Det har vært folk som har spurt etter både her i Lyngdal og Kristiansand med matkurs, når skal jeg ha ny runde med matkurs?

Jeg har tenkt å samle folk som er interessert å være med på Indisk matkurs i 2023. Vi setter noen datoer hvor dere kan se hva som passer best for dere og kan gi beskjed hvilken dato som passer. Vi har forskjellige dato for Kristiansand og Lyngdal.
Du er hjertelig velkommen til å delta på kurset.

LYNGDAL:               22/3  26/3 og 11/4  18/4                     Kl. 17.00 til 21.00          :  Rinnanveienveien 5

KRISTIANSAND :    31/3  14/4 og  3/5  12/4  24/5             Kl. 17.00 til 21.00          :  Justvikskole

Jeg regner med det tar ca.4 timer med kurset. Før vi setter oss ned for å kose oss med all den deilige maten vi har laget, begynner vi med å bli kjent med alle de krydderne og deres gode helsebringende effekter mens vi drikker indisk chai/te.
Alle får et oppskriftshefte til rettene vi skal tilberede. Så lager vi sammen et deilig måltid som gjerne består av 1 Kyllingrett eller Lammerett / Oksekjøttrett, 1 Kikerter rett eller Vegetarrett/Osterett, Raita/ yoghurtblanding, 1 Fest Risrett, Nan brød og indisk dessert.

Dette er KJEMPEGØY! Du møter nye mennesker, lærer en masse om krydder du ikke trodde eksisterte og ikke minst får du lære å lage indisk mat fra bunnen.
Kostnaden for kurset er satt til kr. 700,-. Prisen er gått opp pga alt stiger opp, da må jeg også opp litt. Jeg ordner og handler alt til kurset, dere skal bare ta med et forkle og drikke til deres ønsker.

De som er interessert å delta på indisk matkurs kan betale 100 kr. ved på melding på firma konto 30005953606 og resten kan betales 3 dager før matkurs. 

Håper flere kan melde seg på kurset. Det blir en opplevelse du vil huske lenge. Vi ses:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Klikk her for å ringe oss