Indisk street food: Kati-rolls med kylling

Prøv indisk street food på sitt aller beste! Fyll Chapatibrød med krydret kylling og friske grønnsaker for et raskt og herlig måltid.

Antall porsjoner: 4

Ingredienser:

  • 300 ml yoghurt
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 pose Santa Maria Indian Spices Tikka Masala
  • 600 g kyllingfilet
  • 70 g baby spinat
  • 2 tomat
  • 1 paprika, gul
  • 1 rødløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 pk Santa Maria Chapati

Fremgangsmåte:

  1. Bland 2 dl yoghurt med hvitløk og kryddermiksen i en skål.
  2. Skjær kyllingen i biter og bland den inn i yoghurtblandingen, la stå.
  3. Skjær opp grønnsakene og legg de i separate skåler.
  4. Varm opp en panne med olje. Stek kyllingen på middels-høy varme i 5 minutter.
  5. Varm brødet etter anvisningen på pakken.
  6. Server kyllingen i brød sammen med grønnsaker og litt yoghurt.

Klikk her for å ringe oss