Meny

SNACKS / FORRETTER 

SNACKS PRIS 

 

CHICKEN PATTIES   105.-
Sprøstekt butterdeig innbakt med kylling fyllet, løk og kurry krydder 4 stk.  

 

KEEMA MATAR SAMOSA 119, 
Sprøstekt butterdeig innbakt kjøttdeig, grønnerter, løk og krydder 4 stk. 

 

VEGETALE PAKORAS 109,- 
Frityrstekt dumpling med grønnsaker, løk med spesiell krydder fylt og dekket med kirkertte mel. 

 

VEG SAMOSA 109,- 
Sprøstekt butterdeig innbakt med grønn erter, potet løk og krydder 4 stk 

 

INDISK VÅRRULLER 119,- 
Frityr stekt rispapir fylt med kjøttdeig/kylling fyllet, gulrot, kål, løk og risnudler. 

 

HOVEDRETTER 

 

BIFF/OKSE 

 

BIFF GARLIC MASALA 295,- 
Ren indrefilet kokt I fløtesaus med nøtter og masalas saus. 

 

BIFF NAV RATAN KORMA 295,- 

Indrefilet, nøtter, grønsaker kokt i nøtter saus 

En utsøkt blanding av indrefilet, grønnsaker, og frukt servert i nøtter og fløtesaus 

 

BIFF KADAI 295,- 

Ren indrefilet wokket med rødløk, trio paprika, koriander, og masalasaus og nøtter. 

 

KYLLINGRETTER 

 

CHICKEN TIKKA MASALA 239,- 
Tradisjonell marinert i kyllingfilet kokt i fløtesaus med løk, tomater, nøtter og yoghurt 

 

CHICKEN KORMA 239,- 
Autentisk Curry kyllingrett fra nor India. Kyllingfilet kokt i fløtesaus med kokos, koriander og krydder.  

 

BUTTER CHICKEN 239,- 
Grillekylling stykker tilbered i en rikendesaus med fløte, smør, kokes, mandler, løk og urter. 

 

CHICKEN SPESIEAL TAJMAHAL 239,- 
Grillet kyllingfilet kokt i spesiell mughalis saus, nøtter og urter.6 

 

CHILLI CHICKEN (HOTPOT) 239,- 
Kylling, biff og kongereker wokket med vårløk, trio paprika, sopp og ingerfær, kokt i chili og tomatsaus. 

 

LAMRETTER: 

 

LAMB KORMA 239,- 
Ytrefilet av lam tilberedet I fløtesaus, krydder, mandler, løk og sesamfrø. 

 

LAMB TIKKA MASALA 239,- 
Tandori stekt lammekjøtt, tilberedet i en aromatisk masalasaus. 

 

LAMB KADAI 239,- 
Ytrefilet av lam tilberedet i garam masala, trio paprika, championgong, rødløk og koriander. 

 

LAMB SPINAT 229,- 
Dampe kokt lam med spinat, ingefær, løk og tomater. Chefs spesialitet. 

 

ROGAN JOSH 249,- 
Ytrefilet av lam tilberedet i løk, fersk tomater, safron, uter fra hjerte av Kashmir. 

 

 

FISK / KONGE REKER 

 

FISH CURRY AUTHENTISKE 229,- 
Steinbit eller laks skriver marinert i yoghurt og tilberedet med hvitløk, tomat, løk, kokos, krydder og nøtter saus. 

 

FISH / JHINGER MASALA 
Grillet kongereker og fisk steinbit / laks filet i tandori tilberedet i yoghurt og

fløtesaus og cashewnøtter.

 

BIRYANI /PULLAV RIS 

 

BIRYANI er Meget smaksrik stekt basmati ris iblandet med yoghurt, krydder. Nøtter, rosiner, urter og spennende KJØTTMIX av ditt valg. Servers sammen med raita. Retten finner en herlig balanse når den serveres sammen med raita som passer til alle slags biryani. 

 

LAM BIRYANI 239,-

Basmati ris kokt med lammekjøtt, nøtter og rosiner, safron, mint, koriander, sprø løk, mughlais krydder og yoghurt. 

 

KYLLING BIRYANI 229,- 
Ris kokt med kyllinglår, safron, mint, koriander, sprø løk, yoghurt og mughlais krydder. 

 

EGG BIRYANI 219,- 
Ris kokt med hardkokt stekt egg, nøtter, og rosiner, safron, mint, koriander, sprø løk, yoghurt og muglai krydder. 

 

VEG BIRYANI 219,- 
Basmati Ris stekt med 3 til 4 fersk grønnsaker, nøtter, rosiner, safron, mint, koriander, sprø løk, mughlais krydder og yoghurt. 

 

PLAINE / JEERA PULLAV 
Basmati Ris stekt med og uten fersk grønnsaker, Kashmir masala, safron, koriander sprø løk og yoghurt. 

 

 

VEGETAR RETTER 

 

SHAHI PANEER                                                                                    199 , 
Hjemmelaget ost tilberedet I fløtesaus, hvitløk, ingerfær og blanding av flere krydder og cashewnøtter. 

 

PALAK PANEER                                                                                                                   199.- 
Hjemmelaget ost, tilberedet med spinat, tomatsaus. Løk, fløte og krydder. 

 

CHOLE MASALA                                                                                                                   189.- 
Kikerter tilberedet I tykk karrisaus, løk, tomater, veldufender urter, yoghurt. 

 

DAL MAKHANI                                                                                                                     189.-

Brun linser og bønner tilberedet I fløte, smør, hvitløk, løk, tomat og flere krydder. 

 

VEG NAVRATAN KORMA                                                                                            199.-

slags grønsaker  kokt i nøtter saus. 

 

MIX SUBJI                                                                                                                              189.- 
Fem forskjellige fersk grønnsaker tilberedet I karisaus, urter, løk og tomat. 

 

RAJMA / CHOLE MASALA 

Brun bønner (kidney Beans) Kikerter tilberedet i tomatsaus, løk, hvitløk, smør og flere kashmiri krydder.  

 

NAN-BRØD / ROTIS / PARANTHAS  

  1. N

  2. NAN/PLAIN NAN                                                                                                  39.- 

  GARLIC NAN                                                                                                                39.- 

  PESHWARI NAN                                                                                                          55.- 

Alle Nan er fylt med forskjellige fyll for eks, Ost, Hvitløk, Fersk Koriander/Mint 

 

RAITAS / DRESSINGS  

En blanding av Natural yoghurt og en valg av, AGURK TOMAT OG LØK / BONDI RAITA 

 

DESERT                                                        129.- 

  1. RASMALAI 

  1. KHEER/ RIS PUDDING 

  1. GAJAR HALWA 

  1. SEWIAN KHEER 

 

Til alle retter følger det med saus og ris. Nan brød og alle andre brød må bestilles. Alle retter serveres med valgfri saus, mild – medium – sterk styrke 1-5. 

  

Klikk her for å ringe oss