Meny

SNACKS / FORRETTER

  1. CHICKEN PATTIES 
    Sprøstekt butterdeig innbakt med kylling fyllet, løk og kurry krydder.
  2. KEEMA MATAR SAMOSA 
    Sprøstekt butterdeig innbakt kjøttdeig, grønnerter, løk og krydder
  3. CHICKEN PAKORAS
    Frityrstekt dumpling med kyllingfilet, potet, løk med spesiell krydder fylt og dekket med kirkette mel.
  4. VEG SAMOSA
    Sprøstekt butterdeig innbakt med grønn ertter, potet løk og krydder
  5. INDISK VÅRRULLER
    Frityr stekt rispapir fylt med kjøttdeig/kylling fyllet, gulrut, kål, løk og risnudler.

TANDORI –RETTER

  1. CHICKEN TIKKA
    Kyllingfilet i stykker marinert i yoghurt, sitron, tandori krydder og spesielt krydder.
  2. GARLIC TIKKA
    Mør kyllingfilet, marinert i hvitløk, grønn chilli, sitron og sennepsolje.
  3. LAMB TIKKA
    Ytrefilet av lam marinert i yoghurt og krydder.
  4. BIFF TIKKA
    Biff av indrefilet marinert i ingerfær, hvitløk, krydder og sennepsolje.
  5. MIX GRILL TIKKA
    Utvalgte tandori biter av kylling, biff, lam og kongereker grillet i tandor.

BIFF /BIFFRETTER

  1. BIFF GARLIC MASALA
    Ren indrefilet kokt I fløtesaus med nøtter og masalassaus.
  2. TAJ MAHAL SPESIEAL GOSHT MUSALLUM
    Indrefilet av Lam kokt i spesiell mughlais krydder fra Mughalis kjøkken tid.
  3. BIFF KADAI
    Ren indrefilet wket med rødløk, trio paprika, koriander, og masalasaus.

KYLLING/MURG/CHICKEN

  1. CHICKEN TIKKA MASALA
    Tradisjonell tandori kyllingfilet kokt I fløtesaus, nøtter og yoghurt.
  2.  CHICKEN KORMA
    Autentisk Curry rett fra nor India. Kyllingfilet kokt i fløtesaus, tomater saus, koriander og krydder.

3.  BUTTER CHICKEN
Grille kylling stykker tilbered i en rikendesaus med fløte, smør, kokes, mandler, løk og sennepsolje.4

4.  GARLIC CHICKEN MASALA
Marinert kyllingfilet med hvitløk grillet i tandoor ovn, kokt i masalasaus, sammen med ferske tomater,krydder, fersk koriander og hvitløk og løk.

5. CHICKEN SPESIEAL TAJ MAHAL
Grillet kyllingfilet kokt i spesiell mughalis saus, nøtter og urter.6

6. CHILLI CHICKEN ( HOT POT )
Kylling, biff og kongereker woket med vårløk, trio paprika, ingerfær, kokt i tomatsaus.

LAM / GOSHT /LAMB

  1. LAMB KORMA
    Ytrefilet av lam tilberedet I fløtesaus, krydder, mandler, løk og sesamfrø.
  2. LAMB TIKKA MASALA
    Tandori stekt lammekjøtt, tilberedet i en aromatisk masalasaus.
  3. LAMB KADAI
    Ytrefilet av lam tilberedet i garam masala, trio paprika, rødløk og koriander.
  4. LAMB SPINAT
    Damp kokt lam med spinat, ingefær, løk og tomater. Chefs spesialitet.
  5. ROGAN JOSH
    Ytrefilet av lam tilberedet i løk, fersk tomater, safron, uter fra hjerte av Kashmir.

FISK / KONGE REKER

  1. FISK CURRY AUTHENTISKE
    Steinbit / laks skriver tilberedet i yoghurt, tomatsaus, løk, hvitløk, krydder og fløtesaus.
  2. FISK OG KONGEREKER GARLIC MIX
  3. FISK / KONGEREKER MASALA
    Grillet kongereker og fisk steinbit / laks filet i tandori tilberedet i yoghurt og fløtesaus og cashewnøtter.

BIRYANI /PULLAV RIS

  1. LAM BIRYANI
    Ris kokt med lammekjøtt, nøtter og rosiner, safron, mint, koriander, sprøløk, mughlais krydder og yoghurt.
  2. KYLLING BIRYANI
    Ris kokt med kyllinglår, safron, mint, koriander, sprøløk, yoghurt og mughlais krydder.
  3. EGG BIRYANI
    Ris kokt med hardkokt stekt egg, nøtter, og rosiner, safron, mint, koriander, sprøløk, yoghurt og muglai krydder.
  4. KONGE REKER BIRYANI
    Ris kokt med grille konger reker, rosiner,safron,mint,koriander,sprøløk, mughlais krydder og yoghurt.
  5. VEG BIRYANI
    Ris kokt med 3 til 4 fersk grønnsaker, nøtter, rosiner, safron, mint, koriander, sprøløk, mughlais krydder og yoghurt.
  6. PLAINE BIRYANI / PULLAV
    Ris kokt med og uten fersk grønnsaker, kashimiri masala, safron, koriander sprø løk og yoghurt.

SHAKAHAARI / VEGETABLE / VEGETAR RETTER

  1. SHAHI PANEER
    Hjemmelaget ost tilberedet I fløtesaus, hvitløk, ingerfær og blanding av flere krydder og cashewnøtter.
  2. PALAK PANEER
    Hjemmelaget ost, tilbredet med spinat, tomatsaus. Løk,fløte og krydder.
  3. CHOLE MASALA
    Kikerter tilberedet I tykk karrisaus, løk, tomater, veldufender urter, yoghurt.
  4. DAL TADKA
    Linsesuppe tilberedet med smør, hvitløk, løk, og krydder.
  5. DAL MAKHANI
    Brun linser og bønner tilberedet I fløte, smør, hvitløk, løk, tomat og flere krydder.
  6. MIX SUBJI
    Fem forskjellige fersk grønnsaker tilberedet I karisaus, urter, løk og tomat.
  7. RAJMA / CHOLE MASALA
    Brun bønner (kidney Beans) Kikerter tilberedet i tomatsaus, løk, hvitløk, smør og flere kashmiri krydder.

NAN-BRØD / ROTIS / PARANTHAS 

  1. NAN/PLAIN NAN
  2. GARLIC NAN
  3. PESHWARI NAN
  4. ALOO PARANTHA /GOBHI PARANTHA / PANEER PARANTHA / MIX SUBJI PARANTHA / TAJ MAHAL SPESIELL PARANTHA

Alle Nan er fylt med forskjellige fyll for eks, Ost, Hvitløk, Fersk Koriander/Mint

RAITAS / DRESSINGS 

En blanding av Natural yoghurt og en valg av, AGURK TOMAT OG LØK / BONDI RAITA

DESERT 

  1. RASMALAI
  2. GULAB JAMUN
  3. KHEER/ RIS PUDDING
  4. GAJAR HALWA
  5. SEWIAN KHEER

Til alle retter følger det med saus og ris. Nanbrød og alle andre brød må bestilles. Alle retter serveres med valgfri saus, mild – medium – sterk styrke 1-5.

Klikk her for å ringe oss